iPhone 15 Pro Max - Kopen (2024)

  1. Home
  2. Apple
  3. iPhone 15 Pro Max

iPhone 15 Pro Max - Kopen (1)

iPhone 15 Pro Max - Kopen (2)

iPhone 15 Pro Max - Kopen (3)

iPhone 15 Pro Max - Kopen (4)

Kies uitvoering Gekozen intern geheugen: 256GB

256GB 1TB 512GB

Gekozen kleur: zwart

Online op voorraad

{{#shops}}

{{name}}
{{address}}

{{stockIndication}}

{{#select}} {{/select}} {{^select}} {{/select}}

{{/shops}}

Belangrijkste specificaties van de iPhone 15 Pro Max

Beeldscherm 6,7 inch

Camera 48 Megapixel

Accu 4852 mAh

Bekijk alle technische specificaties van de iPhone 15 Pro Max

Plus- en minpunten van de iPhone 15 Pro Max

Met de scherpe camera's maak je mooie foto's

Voorzien van USB-C-poort

Nieuwe actieknop geeft extra customization

Door het formaat is de telefoon moeilijk in één hand te besturen

DeiPhone 15 Pro Max met abonnementkopen? Bij Ritel kun je zowel nieuwe abonnementen afsluiten, als eenvoudig verlengen. Het maakt niet uit waar je abonnement is afgesloten. Bij Ritel kun je altijd terecht. Combineer de iPhone 15 Pro Max met een telefoonabonnement met providers zoals Odido, KPN of Vodafone. Liever deiPhone 15 Pro Max loskopen? Dat kan bij Ritel natuurlijk ook! De prijzen van de iPhone 15 Pro Max beginnen bij €1.369,00.

Meer interesse uit een ander toestel uit de nieuwe iPhone 15 serie? Dan kun je ook kiezen voor de iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro of iPhone 15. Er is altijd wel een iPhone 15 uit de serie die bij jou past.

Wat moet je weten over de iPhone 15 Pro Max?

De camera van de iPhone 15 Pro Max

Met de camera van de iPhone 15 Pro Max maak je de mooiste en scherpste foto’s. De camera heeft een vernieuwde nachtmodus, ook in weinig licht zal je merken dat je mooie foto’s kunt maken.. De hoofdcamera is 48 megapixel, die ondersteund wordt door een 12 megapixelgroothoeklens en een 12 megapixel telelens. Daarnaast bevindt zich op het camera eiland aan de achterkant de vernieuwde periscoop lens, waardoor je nog meer kunt inzoomen en je foto’s en video’s maakt met de hoogste kwaliteit. De selfie camera van de iPhone 15 Pro Max is 12 megapixel en zit verwerkt in het Dynamic Island bovenin het scherm van de telefoon.

Nieuw titanium design

Een nieuw design is te zien bij de iPhone 15 Pro Max. De zijkanten en achterkant van de telefoon zijn gemaakt van titanium, een enorm sterk materiaal dat zorgt voor een lichtere telefoon. Dit wordt ondersteund door krasvrij glas, waardoor je telefoon lang mooi zal blijven. Daarnaast heb je ook meer scherm gezien de schermranden hierdoor ook dunner zijn geworden en komt deze telefoon met een luxere uitstraling dan zijn voorgangers. De telefoon is verkrijgbaar in de kleuren: naturel, blauw, zwart en wit. Daarnaast weegt de iPhone 15 Pro Max 221 gram en heeft een scherm van 6.7 inch.

iPhone 15 Pro Max display

De iPhone 15 Pro Max maakt gebruik van een Always-On display en is deze telefoon uitgerust met een 6,7-inch display van hoge kwaliteit. Het Always-On display zorgt ervoor dat je toegangsscherm altijd aan staat, maar er is ook de mogelijkheid om dit uit te schakelen. Het display van de iPhone 15 Pro Max beschikt ook over een Dynamic Island. Dit dynamische eilandje kan van grootte veranderen en meebewegen met wat jij doet. Je krijgt verschillende notificaties in dit eilandje, zoals inkomende gesprekken, lage batterij melding en wanneer je bluetooth verbinding hebt.

Nieuwe A17-Pro chip

De voorganger, de iPhone 14 Pro Max, was uitgerust met een A16 Bionic-chip, maar de iPhone 15 Pro Max beschikt over de nieuwste A17 Pro-chip. Deze chip zorgt ervoor dat deze telefoon nog sneller is en daarnaast ook nog eens energiezuiniger is. Hierdoor kan je langer gebruik maken van je batterij en sneller scrollen of je favoriete games spelen. De iPhone 15 Pro Maxheeft een batterij van zo’n 1500 mAh waarmee je tot wel 25 uur lang video’s kunt streamen.

USB-C oplaadpoort

In deze serie is een nieuwe oplaadpoort aanwezig, Apple heeft afscheid genomen van de bekende Lightning-poort. Het is nu mogelijk om deze telefoon op te laden met een USB-C kabel, gezien deze telefoon uitgerust is met een USB-C oplaadpoort. Deze opladers zijn voor meerdere elektronische apparaten te gebruiken en hierdoor heb je straks nog maar één kabel nodig voor al je apparaten.

iPhone 15 Pro Max kopen

Je kunt bij Ritel de iPhone 15 Pro Max kopen met abonnement, maar ook als losse telefoon. Kies je voor een iPhone 15 Pro Max met abonnement? Dan biedt Ritel verschillende netwerken, zoals Odido, Ben, KPN en Vodafone met de beste deals.

Je keuze gemaakt? Bij Ritel bestel je eenvoudig je nieuwe telefoon! Ook is het mogelijk om langs één van onze winkels te komen voor persoonlijk advies en al je vragen.

iPhone 15 Pro Max prijs

Bij Ritel vind je de iPhone 15 Pro Max vanaf 1.369,00 euro, verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, naturel en blauw. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende groottes in geheugen, namelijk 256GB, 512 GB en 1TB.

iPhone 15 Pro Max repareren

iPhone 15 Pro Max kapot? Bij Ritel is het ook mogelijk om je iPhone 15 Pro Max te laten repareren. Je kunt langskomen in één van onze winkels voor verschillende reparaties zoals; schermreparatie en vervanging, de batterij vervangen, de achterkant/behuizing vervangen en om je oplaadconnector te laten vervangen.

Meest gestelde vragen iPhone 15 Pro Max

Hoe duur is een iPhone 15 Pro Max?

De iPhone 15 Pro Max begint bij een prijs van €1.369,00

Is de iPhone 15 Pro Max goed?

De telefoon is momenteel een van de beste high end smartphones op de markt.

Hoelang gaat de iPhone 15 Pro Max batterij mee?

De batterij van de iPhone 15 Pro Max gaat gemakkelijk een hele dag mee, hij zou zelfs tot 25 uur video's kunnen streamen op een volgeladen accu.

Welke kleur is de iPhone 15 Pro Max?

Bij Ritel hebben we de iPhone 15 Pro Max in het zwart, wit, blauw en naturel.

Is de iPhone 15 Pro Max leverbaar?

Jazeker! Bij Ritel is de iPhone 15 Pro Max in verschillende kleuren en opslagcapaciteiten leverbaar!

Alle iPhone 15 Pro Max specificaties

Algemene info

  • Merk Apple
  • Model iPhone 15 Pro Max
  • Artikel nummer 88-05770.ZW

Geheugen

  • Intern geheugen 256GB
  • Maximaal tot 1 TB
  • Uitbreidbaar geheugen Nee

Productinformatie

  • Kleur Zwart
  • Afmetingen 159,9 x 76,7 x 8,25 mm
  • Besturingssysteem iOS 17
  • Gewicht 221 gram

Connectiviteit

  • 4G Ja
  • Bluetooth Ja
  • NFC Ja
  • USB-C aansluiting Ja

Accu

  • Accu/Batterij-type Li-Ion
  • Capaciteit 4852 mAh
  • Snelladen Ja

Display

  • Beelddiagonaal 6,7 inch
  • Schermtype OLED
  • Max. ververssnelheid 120 Hz
  • Resolutie 2796x1290

Multimedia

  • Camera achter 1 48 Megapixel
  • Camera achter 2 12 Megapixel
  • Camera achter 3 12 Megapixel
  • Camera voor 12 Megapixel

Processor

  • Kloksnelheid 3,46 GHz
  • Processorcores Hexa-core
iPhone 15 Pro Max - Kopen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Manual Maggio

Last Updated:

Views: 5557

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Manual Maggio

Birthday: 1998-01-20

Address: 359 Kelvin Stream, Lake Eldonview, MT 33517-1242

Phone: +577037762465

Job: Product Hospitality Supervisor

Hobby: Gardening, Web surfing, Video gaming, Amateur radio, Flag Football, Reading, Table tennis

Introduction: My name is Manual Maggio, I am a thankful, tender, adventurous, delightful, fantastic, proud, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.