5 beste WireGuard VPN-leverandør i 2024 (gratis og premium) - EarthWeb (2024)

BESTE VPN-TJENESTER

#1 Topprangert

SIKKER & SIKKER
den #1 VPN-tjenesten

69% OFF!

Kom i gang nå

#2 Topprangert

Nå 86% RABATT

FÅ DET HIT

#1 Topprangert

SIKKER & SIKKER
den #1 VPN-tjenesten

69% OFF!

Kom i gang nå

#3 Topprangert

Nå 85% RABATT

FÅ DET HIT

Har det travelt?
Den beste WireGuard VPN-leverandøren i 2024, som funnet i vår uavhengig testing, is NordVPN!

VPN-er med Wireguard-teknologi får oppmerksomhet i dag på grunn av deres utallige fordeler.

Men det brennende spørsmålet her er hva er disse fordelene, og hvordan erstatter det funksjonene til eldre protokoller som OpenVPN?

For å svare på dette spørsmålet, må vi undersøke alle de beste VPN-ene nøye ved å bruke WireGuard-tunnelprotokollen.

Den hevder å være den raskeste, sikreste, sikre og pålitelige protokollen på grunn av superrask kryptografisk primitiv, elegant koding, lett og rask nettverksbytte.

I denne artikkelen bedømmer vi ikke bare denne WireGuard på fordelene, men vi vil også analysere ulempene den har på personvern, sikkerhet og sikkerhet som ingen uavhengig revisjon, mangel på dynamisk IP-tilordning og ingen logging.

Det er VPN-er som ikke bare utnytter fordelene med WireGuard, men som også overvinner manglene ved å legge til funksjoner som Double Nat-systemet og mange flere.

Så uten å kaste bort et eneste øyeblikk, la oss bli kjent med alle de beste WireGuard VPN-leverandørene og hvordan de kan sikre sikkerhet, sikkerhet og personvern, sammen med ubegrenset tilgang til ulike tjenester og apper.

Ressursinnhold Vis

Beste WireGuard VPN-leverandør i 2024

  1. NordVPN – 🏆 Vinner!
  2. Surfshark
  3. AtlasVPN

1. NordVPN

De grunnleggende tingene du kan forvente med enhver VPN-tjeneste er hastighet og personvern, mens resten av funksjonene er sekundære.

NordVPN fungerer på NordLynx-protokollen, det er en helt egen protokoll primært basert på WireGuard-teknologi.

I tillegg sikrer NordVPN personvernet ved å implementere et Double Nat-system som betyr at det ikke lagrer noen av brukerens data, inkludert IP-adressen på sine servere.

👉 Få NordVPN GRATIS!

  • NordVPN er bransjelederen (lang vei)
  • 30-dagers risikofri prøveperiode
  • super~~POS=TRUNC hastigheter
  • 5,442 + servere i 60+ land
  • Streng no-logger politikk
  • Neste generasjon militær-grade kryptering
  • DoubleVPN, dobbelt privatliv
  • 6 samtidige enhetstilkoblinger
  • Flott for: Sikkerhet, sikkerhet, anonymitet og trygghet
  • Kompatibel med: Windows, Mac, Android, iPhone, iPad og iOS, Linux, rutere, Apple TV, FireFox, Google Chrome, Microsoft Edge og mer

👉 Få NordVPN GRATIS!

NordVPN kan raskt gi deg tilgang til 4K-filmer og annet innhold på Netflix, BBC iPlayer, Hulu og Amazon Prime uten å lagre en eneste bit over noen av de enorme serverstakkene.

Dette vil ikke bare gi deg en ubuffret opplevelse mens du ser på favorittfilmene dine eller TV-programmene dine, men likevel klarer å gi tilgang over enheter som ikke støtter VPN-tjenester.

Mens du bruker den beste VPN-en med WireGuard, vil du være dekket av DNS-lekkasjebeskyttelse og robust krypteringsmetode som AES-256 bit som vil hjelpe deg med å beskytte deg mot enhver inntrenger som ønsker å trenge inn i personvernet ditt og Internett-leverandører som plasserer båndbreddebegrensning.

Denne VPN-en tilbyr WireGuard-teknologi med alle apper, enten for Windows, Android, iOS og macOS.

NordVPN tilbyr avansert smart play-teknologi som er en kombinasjon av NordVPNs sikkerhetsfunksjoner og DNS i VPN-appene, som vil sikre at du ikke trenger å fullføre lange prosesser med komplekse trinn for å få tilgang til favorittinnholdet ditt hver gang.

NordVPN stoler ikke bare på WireGuard-protokollen; den bruker andre protokoller som IPsec, OpenVPN og IKEv2 for å opprettholde sikkerhet og hastighet selv for eldre applikasjoner.

Dette er grunnen til at en enorm mengde på 14 millioner abonnenter kobler til denne VPN globalt.

Folk bruker det ikke bare for å få tilgang til strømmetjenester, men det er i ferd med å bli førstevalget for mange spillere, profesjonelle, studenter og hjemmebrukere på grunn av dens brukervennlighet.

Dessuten kan du dra nytte av WireGuards hastighet og sikkerhet for å dele bildene og videoene dine med familie og venner via apper som Snapchat, video og taleanrop gjennom WhatsApp, Telegram, Tengo, skype, etc.

Det gjør jobben til offentlige etater, telekomoperatører, Internett-leverandører og andre nettverkstjenesteleverandører vanskeligere ved å overføre trafikk fra to forskjellige servere, så i tilfelle en server går ned, vil dataene dine forbli uoppdagelige.

Mens du nyter din ubegrensede tilgang til strømmeplattformen, av en eller annen grunn, hvis NordVPN-en din går ned, vil den ikke etterlate deg ubeskyttet eller tillater hackere å få tilgang til dataene dine, da den umiddelbart kutter internettforbindelsen din ved hjelp av internet kill switch som er spesialdesignet for slike situasjoner.

Det er viktig å forstå det til og med den raskeste VPN-en kan bare gi deg den beste hastigheten den får fra den lokale internettleverandøren.

Men anta at du opplever last mile-problemer, båndbreddeforringelse på grunn av media som brukes, interferens i signalet, jitter og latens.

I så fall vil den ikke kunne gi deg ønsket hastighet.

En ting til der denne VPN-en og WireGuard-protokollen er hjelpeløse, er databegrensningen som brukes av teleoperatøren din, ISP eller en hvilken som helst nettverksleverandør.

Selv om NordVPN regnes som den aller beste VPN med Wireguard, er inkonsistensen av hastigheten mellom serverplasseringer fortsatt et problem som kan løses.

Av denne grunn kan du oppleve treg oppførsel på en bestemt serverplassering.

For å takle dette problemet foreslår vi at du bruker den nærmeste serverplasseringen med det beste ryktet for å få tilgang til det blokkerte innholdet, for eksempel at du bør gå for den amerikanske serveren hvis du vil ha tilgang til Netflix eller en annen strømmeplattform fordi de fleste av dem er vert der .

Selv om Dark Web-monitoren er en flott funksjon som leter etter sporene av dataene dine over det mørke nettet, hvis noe relatert til en e-postmelding har blitt generert, husk at bare din NordVPN-tilknyttede ID blir sjekket over det mørke nettet.

For å takle popup-vinduer, adware og tredjepartssporere, bruker denne VPN-en trusselbeskyttelse, slik at den kan fungere som et antivirus hvis vi snakker om Cybersec, som ikke lar deg bli omdirigert til et skadelig nettsted ved å sammenligne alle forespørslene som genereres fra nettleserne dine til en blokkeringsliste.

WireGuard gjør denne VPN-en lett, en bedre ytelse, rask og sikker.

2. Surfshark

Dette British Virgin Island-baserte VPN-verktøyet tilbyr noen svært innovative funksjoner tatt i betraktning hastigheten og personvernbehovet til brukere i betraktning.

WireGuard er en av de mange funksjonene som er tilgjengelige for sine kunder.

Dens unikhet begrenser ikke til sikkerhet, personvern og hastighet; i stedet lar den deg slå sammen så mange enheter du vil i en enkelt samtidig tilkobling.

Dette betyr at ett abonnement er tilstrekkelig for hele gruppen av venner, familie, besties og konkurrenter.

Selv om denne VPN-en hevder å ha en ikke-logg-policy, hvis du observerer den med et godt øye, får du vite at den lagrer noe av informasjonen over serverne sine.

👉 Prøv Surfshark GRATIS

  • Surfshark er den beste budsjett-VPN
  • 30-dagers risikofri prøveperiode
  • Streng no-logger politikk
  • 3200 + servere i 95 land
  • ubegrenset samtidige enhetstilkoblinger
  • Flott for: privat surfing på et budsjett
  • Kompatibel med: Windows, Mac, Android, iPhone og iOS, Linux, FireFox, Google Chrome, Microsoft Edge og mer

Denne informasjonen er av et grunnleggende nivå som den ikke deler med noen tredjepart, men den nekter likevel ikke-logg-erklæringen.

Du kan ivareta personvernet ditt hvis du ikke ønsker å dele din personlige informasjon, for eksempel e-post, passord og grunnleggende betalingsinformasjon.

Alt du trenger å gjøre er å opprette en anonym konto og velge den usporbare betalingsmetoden som ikke avslører dataene dine, for eksempel kryptovaluta.

Bortsett fra dette er VPN ikke underlagt noen lov som tvinger den til å dele brukernes data pga Surfshark kommer fra British Virgin Island som ikke er en del av noen etterretningsallianse, noe som betyr at den ikke vil dele dataene dine med noen av landene som Canada, USA, Frankrike og Australia.

I tillegg er garantien kanarifugl på plass, som umiddelbart informerer brukeren hvis Surf shark mottar en rettskjennelse for brukernes datadeling.

WireGuard-teknologien legger til noen av de beste funksjonene som vil være tilstrekkelige til å få ethvert VPN-verktøy til å skille seg ut.

Disse funksjonene inkluderer moderne kryptografiske teknikker som Noise Protocol-rammeverk, Curve25519, ChaCha20, Poly1305, BLAKE2, SipHash24, HKDF og sikker pålitelig konstruksjon.

Dens lette kode, som bare kommer under 4000 linjer, gjør det lettere for enhver tredjepart å utføre en uavhengig revisjon, pluss at den også reduserer angrepsoverflaten.

Bedre ytelse er en annen fordel med den lille koden, som overfører den lynraske funksjonaliteten til protokollen.

Det fungerer til og med raskere på Linux og Android-enheter på grunn av Linux-kjernestøtten.

Hvis vi legger hastighetsfaktoren til side, tvinger mange andre faktorer oss til å vurdere Surfshark som en av de beste VPN-ene; støtte på tvers av plattformer er en av dem.

Hvis du vil ha FullHD- eller 4K-opplevelsen på en hvilken som helst enhet som kjører over Windows, Linux, macOS, Android og iOS, kan du raskt få det fordi de ram-diskbaserte serverne alltid er der for å betjene deg.

Surfshark er litt av en kostbar løsning for å oppfylle alle dine behov knyttet til sikkerhet, sikkerhet, personvern og ubegrenset tilgang til innhold, tjenester og apper.

Men det har ikke latt stenen stå uvendt for å bevise seg som en verdig konkurrent.

På grunn av denne grunn implementerer SurfShark noen toppmoderne funksjoner som delt tunneling, multihop, ingen grenser, Clean web, kill switch, statisk IP og mange flere.

Du kan enkelt få alle disse funksjonene for $2.49 på et 2-års abonnement som kan være betales med et hvilket som helst kredittkort eller via PayPal.

Hvis du er fornøyd med SurfShark-tjenester, kan du få pengene tilbake innen 30 dager etter abonnement. Så det er en rettferdig avtale.

3. AtlasVPN

Hvis du viser alle gratis WireGuard VPN-er, så AtlasVPN vil være på toppen, siden det er et av de raskest voksende verktøyene på markedet.

Det er en av de få VPN-appene som er fullt funksjonelle i Kina.

De fleste av egenskapene du kanskje legger merke til i denne VPN-en kommer fra WireGuard-protokollen.

Disse funksjonene inkluderer hastighet, personvern, sikkerhet, strømmeevne, policy for ingen logging, P-2-P trafikkhåndtering og mange andre.

Atlas VPN sine kunder kan ha to abonnementer, gratis og premium, som begge har identiske funksjoner med få unntak, slik som at du kan oppleve båndbreddetak; Amerikansk Netflix er tilgjengelig i premiumversjonen.

Det er grunnen til at en premiumversjon kan være mer fordelaktig for folk enn gratisversjonen.

👉 Få Atlas VPN GRATIS

  • Atlas VPN er beste gratis VPN
  • Privacy Pro-servere
  • 750 servere på over 40 lokasjoner
  • ubegrenset samtidige enhetstilkoblinger
  • Flott for: folk som søker en freemium VPN
  • Kompatibel med: Windows, MacOS, Android, iPhone og iOS, Android TV, Fire TV Stick

Hvis du spør oss hvilke personer som kan få mest mulig ut av Atlas VPN, vil vi utvilsomt si at alle som vil sikre deres digitale fotavtrykk må vurdere denne VPN-en.

Folk som vil bruke en VPN uten å betale for den, kan bruke den. På grunn av dens lette tilgang og brukervennlighet, kan enhver nybegynner bruke den.

Folk som leter etter en god avkastning på investeringen kan dra nytte av funksjonene, og folk som bor i Kina kan også dra nytte av denne VPN-en.

Atlas VPN er et godt VPN-verktøy, men etter tillegg av WireGuard-protokollen har det blitt en av de beste VPN-ene.

Den kan unngå Internett-leverandører, myndighetsovervåking, telekomoperatører som legger geobegrensninger over trafikken din, nettverksoperatører som blokkerer nettsteder og nettverksadministratorer som hindrer deg i å få tilgang til forskjellige apper, ved hjelp av krypterte servere, delt tunnelering, flere hopp, og tilpasse DNS.

Tilgang til premium streaming- og spillplattformer kan være tilgjengelig ved å bruke GooglePay, PayPal og et hvilket som helst større kreditt- eller debetkort, slik at du enkelt kan få tak i denne VPN-en for enheten din og mange andre enheter, enten de er på iOS, Windows, macOS, eller Android.

Med funksjoner som et gratis abonnement, høy hastighet på grunn av WireGuard, full funksjonalitet i Kina, native P2P, streaming og spilltrafikkstøtte, er det fortsatt noen problemer som Atlas VPN bør løse hvis de ønsker å være nummer 1 VPN.

Disse problemene inkluderer et grunnleggende brukergrensesnitt, mangel på tilpasning, gratisversjonen støtter ikke USA-baserte strømmeplattformer, servere er i land med fem øyne, mangler nettleserutvidelser, og ingen uavhengige revisjoner.

Alle problemer kan løses, og vi tror før eller siden at Atlas VPN vil rette opp alle sine mangler, og kanskje en dag vil vi se denne VPN-en som den beste VPN-en for WireGuard som vil være kjent for sin hastighetssikkerhet og personvern.

4. CyberGhost

5 beste WireGuard VPN-leverandør i 2024 (gratis og premium) - EarthWeb (8)

CyberGhost er kjent for å være en topp VPN på grunn av dets lette fotavtrykk, lynraske hastighet, brukervennlighet og personvernfunksjoner.

Det fratar ikke noen plattformer fordelene med WireGuard-protokollen.

Disse plattformene kan være alt som Android, iOS, macOS, Windows, Amazon Fire TV & Stick, Android TV, Apple TV, Linux, nettlesere, VPN-rutere, og spillkonsoller.

WireGuard sikrer at en bruker får den beste hastigheten på hver plattform.

Hastigheten avhenger imidlertid av mange andre faktorer, men CyberGhost, mens han bruker WireGuard, anstrenger seg best mulig for å tilrettelegge for kundene.

Selv om WireGuard er en utmerket protokoll som er kjent for sin hastighet og personvern, men som kommer med noen innebygde sikkerhetssårbarheter; hvis du bruker det med CyberGhost, trenger du ikke bekymre deg for det da CyberGhost bruker RESTful API som er sertifisert av RSA (Rivest, Shamir og Adleman) som er en velkjent kryptografisk algoritme som brukes til å kryptere trafikken i en slik en slik at ingen sikkerhetssårbarhet kan trekke ut informasjonen din.

Samtidig er du koblet over internett.

Fremfor alt sender CyberGhost all trafikk fra en sikker kanal med tilfeldig IPS som legger til et ekstra lag med sikkerhet.

Hvis du kjøper Wireguard VPN fra CyberGhost, blir du spenningsfri fra popup-vinduer, phishing-angrep, og omdirigere ondsinnede koblinger.

Dens 24×7-støtte som alltid er klar til å løse problemene dine, er et kirsebær på kaken.

5. IVPN

5 beste WireGuard VPN-leverandør i 2024 (gratis og premium) - EarthWeb (9)

Det er en annen VPN som bruker WireGuard-protokollen; selv om den ikke har et massivt servernettverk, klarer den fortsatt å gi førsteklasses sikkerhet til sine kunder.

Du vil oppleve den avanserte ytelsen uten noen frakoblinger og uten pakketap enten du bruker en kablet tilkobling, WIFI eller mobildata.

IVPN tar noen solide handlinger for å opprettholde personvernet ditt hvert 180. sekund; den genererer WireGuard-nøkkelen på nytt og fjerner fotavtrykkene dine; dette resonerer med påstanden om en streng policy for ikke-logging.

IVPN reduserer WireGuard-protokollens mangler ved å introdusere ekstra funksjoner som tilfeldig IP-tildeling hver 24. time for alle brukerne, som sprer seg over 30+ lokasjoner.

Dens opprinnelige støtte for Windows, Linux, macOS, IOS og Android-plattformer gjør det til det mest sympatiske VPN-verktøyet for mange brukere.

Med hver IVP-klient for noen av plattformene vil du få en innebygd anti-tracker, nettverksavbruddssvitsj, DNS, WebRTC og IPV6 lekkasjebeskyttelse som sikrer dataene dine og enhetens personvern.

Hvorfor bruker den beste VPN-en WireGuard?

Det er mange VPN-er som bruker eldre protokoller som OpenVPN, IPSec og IKEv2.

Likevel, etter å ha analysert fordelene med WireGuard, skifter de mot det på grunn av mange årsaker som:

Hastighet: Den mest kritiske faktoren er hastigheten som enhver bruker ønsker å bruke en VPN på, og WireGuard er en perle av en protokoll som eksponentielt øker gjennomstrømningen og gjør enhver VPN til en god venn av strømmeplattformer.

Lettvektskode: De fleste VPN-er som hevder å være best bør integrere WireGuard på grunn av dens lille koding som består av kun 4000 linjer, noe som gjør det til det beste alternativet for enheter som mangler ressurser.

Åpen kildekode: WireGuard er en åpen kildekodeprotokoll, så alle kan bruke den og revidere den.

Den eneste konkurrenten i denne kategorien er Open VPN, men WireGuard har noen andre funksjoner som overgår OpenVPN.

Kompatibilitet: Den primære årsaken til WireGuard-berømmelse er kompatibilitetsspekteret, som er så stort at enhver enhet på et hvilket som helst nettverk eller plattform kan dra nytte av denne protokollen.

Sikkerhet og personvern: Selv om WireGuard har en stenografi i IP-adressetildeling, gjør det det ikke til en helt usikker protokoll.

Den gir deg et innskudd tilsvarende OpenVPN.

Spørsmål og svar

Hvordan sikrer WireGuard hastighet?

WireGuard bruker UDP-protokoll på port 51820, en best-effort-protokoll kjent for å levere datapakkene til destinasjonen.

Denne protokollen er gunstig for tale- og videotrafikk.

Gir WireGuard god sikkerhet?

Ja, WireGuard gir sikkerhet lik Open VPN-protokollen; den eneste feilen den møter er IP-adressetildelingen, men mange VPN-er der ute overvinner dette problemet ved å bruke forskjellige teknikker.

Hvilken plattform støtter WireGurad?

Selv om WireGuard støtter Linux ettersom den er bygget på åpen kildekode-plattformen, leverer den like mye ytelse til Windows, Android, iOS og MacOS.

Oppsummert er de beste VPN-ene i 2024;

VurderingVPN-tjenesteFå tilbud
#1 Topprangert#1NordVPN - #1 VPN i bransjenGratis prøveperiode
#2 Topprangert#2Surfshark - toppbudsjett VPNStart nå
#3 Topprangert#3AtlasVPN - beste gratis VPNStart nå

konklusjonen

WireGuard er en protokoll med en innovativ tilnærming, og enhver VPN som ønsker å overleve i det fremtidige konkurranseutsatte markedet kan ikke overleve uten å integrere den.

I denne artikkelen har vi nevnt alle de beste VPN-ene som støtter WireGuard.

Så alt du trenger å gjøre er å velge den beste Wireguard VPN-tjenesten i 2024 og nyte alt det blokkerte innholdet, appene og tjenestene du ønsker.

I slekt

5 beste WireGuard VPN-leverandør i 2024 (gratis og premium) - EarthWeb (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanial Hackett

Last Updated:

Views: 6218

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanial Hackett

Birthday: 1997-10-09

Address: Apt. 935 264 Abshire Canyon, South Nerissachester, NM 01800

Phone: +9752624861224

Job: Forward Technology Assistant

Hobby: Listening to music, Shopping, Vacation, Baton twirling, Flower arranging, Blacksmithing, Do it yourself

Introduction: My name is Nathanial Hackett, I am a lovely, curious, smiling, lively, thoughtful, courageous, lively person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.